Transport Europa

Transport in Europa

Mike den Hollander biedt u Europees wegtransport door heel Europa. Bij ons staat kwaliteit, service, veiligheid en een snel transport voorop. Het Europese wegvervoer bestaat o.a. uit:

  • Vervoer van pakketten
  • Vervoer van palletgoederen
  • Spoedtransport in heel Europa
  • Verhuizingen vanuit Europa
 

Europees transport; het is vaak lastig om hiervoor de juiste partij te vinden. Mike den Hollander heeft met ruim 15 jaar transport ervaring in Europa, al vele landen en plaatsen bezocht. Door onze uitgebreide kennis van de wegen in Europa, is uw zending binnen de kortste keren op de plaats van bestemming.

Offerte aanvragen

Met het onderstaande formulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor één van onze diensten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Welke transportdiensten verzorgen wij in Europa?

Met de modernste transportmiddelen zorgen wij ervoor dat het transport van uw goederen een succes wordt. Wij leveren uw goederen af door heel Europa met een modern wagenpark. Onze bestelbussen zijn verschillend qua omvang zodat er voor elk transport de juiste afmeting is.

Business to Business transport Europa

Werkt u veel samen met bedrijven in Europa waar goederen geleverd dienen te worden? Mike den Hollander is bekend met enorm veel landen en plaatsen in Europa waardoor er korte lijnen zijn qua leveringen.

Wat wij zoal leveren aan onze klanten buiten Nederland en binnen Europa:

  • Pakketzendingen die vanuit Nederland snel op een locatie in Europa moeten zijn. Bijvoorbeeld een bedrijf met een hoofdkantoor in Nederland en waarvoor een zending naar een andere filiaal binnen Europa gebracht moet worden.
  • Een spoedzending die ergens afgeleverd moet worden binnen Europa.

Europees Retail transport

Retail transport is de manier om ervoor te zorgen dat lading/producten vanuit een distributiecentrum terecht komen bij de diverse winkels in Europa. Wanneer lading lang blijft staan in een distributiecentrum kost dit veel geld, wij kunnen ervoor zorgen dat uw producten snel op locatie zijn in de diverse vestigingen binnen Europa. Inmiddels werken wij met diverse opdrachtgevers, die kiezen voor transport vanuit hun Nederlandse distributiecentra naar Europa

Sneltransport binnen Europa

Lading die snel op bestemming moet zijn ergens binnen Europa? Mike den Hollander snapt de noodzaak  van een snel en degelijk transport. Wij hebben diverse moderne bestelbussen waarmee wij het transport kunnen verzorgen. Of het nu gaat om grote pakketten of pallet zendingen, wij brengen uw vracht snel en veilig op locatie. Daarnaast informeren wij u wat de status is van de af te leveren zending.

Verhuizingen Europa

Gaat u verhuizen met uw bedrijf buiten de Nederlandse grenzen? Wij kunnen u hiermee perfect assisteren en ontzorgen. Of het nou gaat om de verhuizen van uw bedrijf naar het buitenland  (binnen Europa) of gaat u juist vanuit een plaats in Europa terug naar Nederland? 

Mike den Hollander kan ook voor u spullen verhuizen van uw woning in Nederland naar een vakantiehuisje in het buitenland en wanneer wij zijn gearriveerd vervolgens weer spullen mee terug nemen indien noodzakelijk. Bekijk ook onze pagina: verhuizingen

Waarom kiezen voor Mike den Hollander transport?

Ervaring met Europees transport

Vele transportmogelijkheden

Transport Rotterdam