Transport Nederland 

Transport in Nederland

Mike den Hollander is niet meer weg te denken als het gaat om transport. Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam. Ons transport heeft inmiddels een ruim bereik over alle provincies in Nederland. Wij vervoeren uw kostbare spullen met beleid en met een team van professionals. Wij beschikken over 15 jaar ervaring in de transportbranche.

Bij ons staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. 

Onze transportdiensten bestaan o.a. uit spoed transport (bijvoorbeeld pakketten of pallets die snel afgeleverd moeten worden) wij staan dan binnen 30 minuten voor de deur om de zending af te halen.

Daarnaast bieden wij ook retail transport aan, denk hierbij aan grote winkelketens waarbij vanaf verschillende distributiecentra vervoer moet plaatsvinden naar diverse filialen.

Offerte aanvragen

Met het onderstaande formulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor één van onze diensten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Business to Business transport

Business to Business transport verzorgen wij al vele jaren. Bij Business to Business moet u denken aan het overbrengen van artikelen tussen twee vestigingen of het vervoer van producten naar een ander bedrijf. Mike den Hollander werkt met moderne en veilige transportmiddelen waardoor u ervan verzekerd bent dat het vervoer kwalitatief hoogwaardig is.

Spoed Rit

Zit u met de handen in het haar en heeft u direct behoefte aan het afleveren van een pakket of een grote lading? Mike den Hollander neemt uw zorgen uit handen. Bij een spoed rit zijn wij snel ter plaatsen om uw pakket of lading op te halen. Vervolgens rijden wij direct door naar de bestemming. Wij kunnen spoedvervoer door heel Nederland verzorgen en ook door heel Europa.

Verhuisservice Business to Business

Bent u bezig met een bedrijfsverhuizing? Mike den Hollander is het geschikte transportbedrijf dat u hiermee kan ontzorgen. Bij het verhuizen naar een ander kantoorpand of loods komt veel kijken. Uw spullen en bedrijfsinventaris moeten veilig worden overgebracht naar uw nieuwe locatie, door onze ruime ervaring (15 jaar) zijn bedrijfsverhuizingen bij ons in goede handen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct een offerte aan voor een bedrijfsverhuizing: Offerte bedrijfsverhuizing aanvragen

Retail transport

Bij retail transport moet u denken aan het transport vanaf een centraal distributiecentrum naar meerdere vestigingen van de klant. Bij retail transport is een goede planning noodzakelijk om ervoor te zorgen dat spullen zo snel mogelijk op locatie aanwezig zijn.

Mike den Hollander heeft al meer dan 15 jaar ervaring met retail transport. Door correcte planning voorkomt u dat voorraad te lang in het distributiecentrum blijft liggen waardoor er geen lege schappen in uw winkel ontstaan.

SPOED RITTEN
SCHERPE PRIJZEN
VRIENDELIJKE MEDEWERKERS
Waarom kiezen voor Mike den Hollander transport?

Scherpe tarieven

Diverse transportmogelijkheden

Transport Rotterdam